ONLINE PORTFOLIO

Ik heb mooie dingen mogen doen voor klanten, werkgevers en andere partijen. Als ik trots ben op iets, dan vind je dat op deze pagina.

 

Stuur een e-mailCV

Portfolio

Voor Zoutgrot & Zo ontwikkelde ik een huisstijl en website. Ter ondersteuning van de marketing van Zoutgrot & Zo ontwierp ik verschillende folders en flyers. Door continue investering in SEO staat deze website in local SEO op een gemiddelde plek van #1 en #3 in Nederland.

Bij de Stadscamping was ik hoofdverantwoordelijk voor een crowdfunding marketingcampagne, waarmee €40.000 werd opgehaald in 72 uur. 

Ik was onderdeel van de organisatie van StreamCon. Voor StreamCon ontwikkelde ik de website. Bij StreamCon was ik verantwoordelijk voor de productie, media design en marketing van het evenement.

Tijdens de ‘corona-pauze’ van 2021 in September – November, organiseerde ik een beursstand voor Dutch Leaf in slechts 2 weken tijd.

Voor Zouttherapie Benelux een volledige restyling en optimalisatie website doorgevoerd, waardoor SEO sterk verbeterd werd en hierdoor bijgedragen aan de opkomst van halotherapie in Nederland. 

Voor de cannabis accessoires groothandel Dutch Leaf, begeleidde ik de naamsverandering. Ik ontwikkelde  een representatieve website die voldeed aan de huisstijl van het bedrijf.

Voor Grasscompany.com inmiddels ruim 100 nieuwsbrieven geschreven en de bijbehorende marketingcampagnes georganiseerd. 

Voor Greengo Products optimaliseerde ik de website en vertaalde ik de website naar Engels, Frans en Spaans. 

Voor het merk FLEVA, ontwikkelde ik een website en schreef ik authentieke copywriting die voldoet aan de eisen van FLEVA.

Project bij DHL Parcel. Project afgerond in de helft van de beoogde tijd. Het opbouwen, maken en testen van de Belgische website in het Drupal CMS.

Tijdens mijn buitenlandse stage bij Gameberry, schreef ik een scriptie die de sociale motieven van bezoekers in een Zuid-Koreaanse gaming cafés onderzocht.  

JIJ WILT OOK EEN STERKE ONLINE BRANDING?

IK BEN BESCHIKBAAR VOOR EEN TOFFE BAAN OF IN TE HUREN OP FREELANCE BASIS
Neem contact met mij op